Bryggan på Hamnskär på plats

Nu är bryggan på plats på Hamnskär.

På Hamnskär utanför Romelsön finns en gammal lotsplats med hus, toalett, grillplats, raststuga, en fin bastu och en liten badstrand. Ön som mest består av klippor och lite skog är ett populärt utflyktsmål. Anläggningen sköts av Byske Båtklubb. Senaste året har en ny brygganläggning tagits bruk. Bastun är ny och vedeldad med ”vidunderlig” utsikt över havet.

Bastun går inte att boka, och inte heller att hyra tillsammans med stugorna, utan den är öppen för alla.  Ingen ved finns att tillgå på ön, den får de som bastar/eldar, ta med själva. Den ena halvan av den gamla Lotsstugan står öppen för alla. Den andra delen av stugan samt ”röda stugan” med totalt 7 sovplatser kan du hyra dygnsvis upp till en vecka. Uthyrningen sker via Byske Camping.

Ingen bryggavgift. Vi ser dock att ni betalar en frivillig avgift som ger oss möjlighet att utveckla denna fina ö ytterligare. Betalning på Swish nummer: 1232722478

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait