Byske Båtklubb lanserar ny hemsida

Idag är den nya hemsidan klar för lansering. Vi hälsar Er alla välkomna till en modern och säker hemsida. Den är helt anpassad för mobiler och läsplattor. Du behöver inte länge en dator för all kunna läsa och hitta information. Skriv bara in https://byskebatklubb.se på din dator, mobil eller läsplatta så kommer ni direkt till sidan. Lägg sedan till sidan på er skärm och Byske Båtklubbs logo kommer snällt lägga sig där. Tryck sedan bara på den när du vill komma åt sidan. Sidan innehåller även en massa nya finesser som ni kommer att se. Välkommen att upptäcka den!
/Kjell Lundqvist – webmaster


Så här ser den ut i datorn.


Så här i läsplattan


Så här i mobilen.

4 thoughts on “Byske Båtklubb lanserar ny hemsida

 1. Känner mig faktiskt nöjd med resultatet. Hoppas alla får nöje av hemsidan. Nu är det dags att sova.
  //Kjell

 2. Ser bra ut.
  Men tyvärr måste man använda bakåtpilen i webbläsaren på Nyheter för att komma tillbaks där menyerna finns. Dessutom, under kontakter försvinner Styrelse när man går ner för att välja.
  Brukar alltid vara inkörningsproblem, så misströsta inte

  1. Den sidan kommer att plockas bort… Nyheterna kommer upp på första sidan om du förstår. Hade den bara medan vi byggde sidan. Den är nog borta innan kvallen. Kika gärna på https://www.byskebatklubb.se/gmedia/a/1apPa och skicka gärna bilder till mig som vi kan publicera. Rom byggdes inte på en dag så även med denna..
   //Kjell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait