Gästboken

Skriv gärna några rader i vår gästbok. Vi tar emot både ris och ros. Roligt se vad du tyckte om våra anläggningar och om Byske Skärgård. Här uppför vi oss och är trevliga mot varandra, stötande inlägg kommer att tas bort.
Meddela gärna om du ser något opassande: info@byskebatklubb.se

Skriv gärna i gästboken

Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 54.236.180.104.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
2 inlägg.
Kent Jonsson Kent Jonsson från Piteå skrev den 16 maj, 2018 den 15:44:
Måste få beröma den här Kjell,som gjort filmen över skärgården,nice.Vidare kan sägas att vi mc-fyrkanten brukar låna eran grillplatts på sidan av huvudbyggnaden.Ett fantastiskt läge för oss hojåkar.Beröm åt eran anläggning,finare får man leta efter.
Svar från admin: Kjell Lundqvist
Hej Kent, Stort tack för ditt inlägg. Kul att ni styr hojarna till Furuögrund. Ni är så välkomna dit fler gånger.. MVH Kjell Lundqvist
Batklubb Batklubb skrev den 3 juni, 2017 den 17:53:
Vi vill gärna att Ni skriver i vår gästbok. Hur har Ni upplevt er vistelse i Byske Skärgård, på Hamnskär, Halsön eller i hamnen i Furuögrund. Vi och många andra är intresserade av vad Ni tycker om vår fina skärgård. ☀️