• Detta evenemang har redan ägt rum.

Kallelse till årsmöte

27 mars, 2018 kl. 19:00 - 21:00

Nu börjar vi återigen närma oss en ny båtsäsong och BBK vill välkomna alla medlemmar till ett nytt årsmöte.

Under många år har vi haft stora problem med hamnens el och belysning som inte fungerat tillfredställande.  Detta ska nu vara löst då vi kostat på nästan 100 000 kr på helt nya elledningar, stolpar och armaturer.

Förutom alla årligen återkommande arbetsuppgifter har den gångna säsongen inneburit mycket arbete med att laga, förstärka och förbättra det tidens tand och vädrets makter ställt till med i våra anläggningar.

Vi vill därför passa på att påminna om att både arbetstillfällen och vaktnätter är något som finns inskrivet i båtplatsavtalet och som man accepterar och förbinder sig vid när kontraktet undertecknas.

Som medlem i vår ideella förening krävs att alla hjälps åt för att kunna behålla de låga båtplatsavgifterna.

Vakthållningen under förra sommaren fungerade bra och vi klarade oss helt från oönskade incidenter i hamnen. Vi kommer därför att fortsätta, även i år, att förlägga vaktperioden till sent i september.

För dig med båtplats i hamnen följer en skyldighet att sitta hamnvakt varje säsong.  Avgift för utebliven vakt debiteras med 1 000 kr. Detta ska ses som ett ”bötesbelopp” om något oförutsett händer som gör att man uteblir från sitt vaktpass. Det är alltså INTE en möjlighet att slippa undan genom att köpa sig fri. Har du inte möjlighet att ta ditt vaktpass enligt listan, försök att byta med någon, eller anlita någon av de ungdomar som brukar finnas till tjänst.

Vakt- och arbetslista kommer att skickas ut per mejl under våren.  Det är därför mycket viktigt att du ser till att dina kontaktuppgifter, som finns registrerade hos BBK, är uppdaterade och aktuella.  Även denna skyldighet finns inskriven i båtplatsavtalet.

Som betalande BBK medlem med båtplats i Furuögrunds hamn, har du tillgång till våra anläggningar helt kostnadsfritt, undantag är gästplatserna i hamnen som endast är till för utifrån kommande båtgäster.

Alla medlemmar får tidningen Båtliv gratis och har även möjlighet att teckna båtförsäkring i Svenska Sjö till mycket konkurrenskraftiga premiepriser. Nytt för kommande sommar är även att det kommer att finnas bredband i hamnen.

En spännande framtid i hamnen är också på gång. Vi har precis i dagarna ansökt om bidrag för en förstudie, som vi hoppas och tror, kommer att resultera i en välbehövlig ombyggnad av vår sargade hamn.

På den sedan ifjol nya hemsidan, https://www.byskebatklubb.se  finns information och nyheter om det som händer i BBK.   Gå gärna in och bläddra i den. Du som har Facebook kan också gå med i gruppen “Byske Båtklubb“.

Vi ser fram emot en ny härlig sommar och en lång, varm och solig båtsäsong!

Välkomna till BBK:s årsmöte.

27/3 kl. 19.00 Broselsgården.

Dagordning för mötet hittar du på BBK:s hemsida.

//Styrelsen BBK.

Ladda ner kallelse>>

Ladda ner dagordning för årsmötet>>

Datum:
27 mars, 2018