• Detta evenemang har redan ägt rum.

Årsmöte Byske Båtklubb 2019

26 mars, 2019 kl. 19:00 - 21:00

Hej BBK medlem!

Nu närmar vi oss en ny båtsäsong och BBK vill välkomna alla medlemmar till ett nytt årsmöte.

Vakthållningen under förra sommaren fungerade bra och vi klarade oss helt från oönskade incidenter i hamnen. Vi kommer att fortsätta med vakthållningen så sent vi kan på året.

För dig med båtplats i hamnen följer en skyldighet att sitta hamnvakt varje säsong. Avgift för utebliven vakt debiteras med 1000:- Detta skall ses som ett ”bötesbelopp” och inte en möjlighet att köpa sig fri. Har du inte möjlighet att ta ditt vaktpass enligt listan, försök att byta med någon eller anlita någon av de ungdomar som brukar finnas till tjänst.

Vakt och arbetslista kommer att skickas ut per mejl under våren. I år kommer även kallelse till årsmöte samt faktura att skickas ut med mejl till de som vi har mejladress på. De som får kallelse och faktura med brev saknar vi mejladress på, så där vill vi gärna att ni hör av er med rätt mejladress via byskebatklubb.se eller sms:a namn och e-postadress till 070-2464468 ( Inge Sandström) så att vi kan fortsätta att förenkla utskicken framöver.

Som betalande BBK medlem med båtplats i Furuögrunds hamn, har du tillgång till våra anläggningar helt kostnadsfritt, med undantag för gästplatserna i hamnen som endast är till för utifrån kommande gäster.

Alla medlemmar får tidningen båtliv gratis och har även möjlighet att teckna båtförsäkring i Svenska Sjö till konkurrenskraftiga premiepriser.

Fiber har dragits in till hamnen så i år kommer det att finnas trådlöst bredband tillgängligt.

Välkomna till BBK:s årsmöte

Tisdag den 26/3 kl 19.00 I Broselsgården i Byske