Nu börjar arbetskvällarna

För att ställa iordning vår hamn i Furuögrund samt våra utflyktsmål på Halsön och Hamnskär så krävs det att alla medlemmar ställer upp och hjälper till. Alla medlemmar har fått en aktivitetsplan för att hjälpa till att få igång båtlivet. Ta gärna med en granne till arbetskvällarna!

Det Eu-projekt som pågår i Furuögrund kräver att vi alla tar vårt ansvar och hjälper till. Detta för att så snabbt som möjligt göra klart detta projekt. Hjälp till för att göra pärlan Furuögrund ännu finare.

Aktivitetsplanen>>
Kalendern>>
Arbetslista>>

En rapport från första arbetskvällen

C-bryggan

C-bryggan i Furuögrund har nu fått sina bommar monterade.. En härlig nyhet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait