Midsommarafton 2001

Halsön var kring år 2000 en mycket populärt ställe att fira midsommar på. Båtar från Kurjan, Kåge och Byske invaderade Halsöns brygga. Några år låg det mellan 50-60 båtar runt bryggan i flera lager. Midsommarstången kläddes, restes och dansades kring. Sen var det dags för den traditionsenliga tipspromenaden runt området kring Halsöstugan. Uffe var enväldig domare och delade ut fina priser, skänkta av traktens företag. Grillning var ett stående inslag och middagen avslutades med gräddtårta med jordgubbar.

Detta var lite nostalgi men visst vore det roligt och Halsön blev populärt igen på midsommarafton. Finns det några frivilliga som kan bli Byske Båtklubbs festkommitté så hör av er??

[gmedia id=42]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait